Ο ιστότοπος, όπου βρίσκεσθε, αποτελεί παράρτημα του e-περιοδικού Νυχθημερόν της Ζακύνθου και αφορμήθηκε από την διάθεση των συντελεστών του ζακυνθινού αυτού ηλεκτρονικού ιστότοπου για μια μικρή έστω συμβολή στo έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και μάλιστα του δραστήριου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννου, του Ζακυνθίου. Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της μεγάλης και φτωχής αυτής αφρικανικής χώρας επωμίσθηκε από τον Οκτώβριο του 2010 τον ευαγγελισμό εις Χριστόν των Μοζαμβικανών, υπό το πατρικό βλέμμα του προεστώτος του δευτερόθρονου Ορθοδόξου Πατριαρχείου, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄.

E-mail ιστότοπου: orthomoz@gmail.com / Επικοινωνία με την Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης: naosgr@gmail.com

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ "ΑΛΗΘΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ (13.4.2013)

26.6.14

21η Επετειακή Γενκή Συνέλευση της Δ.Σ.Ο.

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες της  21ης Γενικής Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.)η οποία πραγματοποιείται στη ρωσική πρωτεύουσα από 26 έως 30 Ιουνίου με θέμα"Κοινοβουλευτική Δημοκρατία - Χριστιανισμός - Ορθοδοξία : αξίες και έννοιες", με την συμμετοχή ορθοδόξων βουλευτών από όλο τον ορθόδοξο κόσμο.

Χαιρετιστήριο μήνυμα απέστειλε ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρος Β΄, το οποίο μετέφερε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μοζαμβίκης, κ. Ιωάννης, με την ιδιότητά του ως συνδέσμου της Δ.Σ.Ο. με το Παναφρικανικό Κοινοβούλιο και τους ορθόδοξους βουλευτές της Αφρικής.

Ακολουθεί το μήνυμα του Μακαριωτάτου.






Εκ του γραφείου τύπου της Ιεράς Επισκοπής Μοζαμβίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: